Konfront a Jovanera míří do Hells!

Konfront & Jovanera

Blíží se poslední koncert letošního roku v Hells! Pohladit sluchovody přijedou hardcoreový matadoři Konfront z Prahy a Jovanera z Liberce. Koncert nebude ledajaký. Porušili jsme sto let trvající pravidlo a koncert bude v pátek. Součástí večírku bude i charitativní tombola.

Hells Bells Rockin‘ Pub, 15. 12. 2017 od 19:00
Facebook Event

Konfront

Konfont se zrodil v roce 2011, kdy Eric hodil pár svých nahrávek veřejně na Bandzone, čehož si všiml Ganzy a začalo tak první vzájemné oťukávání a postupný zrod Konfrontu, jak jej známe dnes. Kapela za ty roky prošla řadou personálních změn, avšak pokaždé získala kapela něco navíc. Natočilo se několik videoklipů, kapely si začaly všímat hudební televize a dnes se dá objektivně považovat za jednu z nejvýraznějších kapel české HC scény.

Aktuální sestava: Eric (zpěv), Ganzy (kytara), Buřina (basa), Kolouch (bicí).

Jovanera

Vznik kapely JOVANERA se datuje k zimě roku 2012, a to po rozpadu formace DEMAJA. Kdy se nerozlučná trojce Mára (zpěv) Jára a Chose (kytara) rozhodli dát dohromady a pokračovat v novém, ale pořád v oblíbeném, HC-metal stylu. Bicích nástrojů se brzy ujal Radek Nevyhoštěný. A zbývalo obsadit už jen post basáka, kterého se ujal dlouholetý kámoš Golem. Kapela se dala do tvorby nových pecek a po krátké době přišel první koncert 1.9. 2012 na festivalu End of Summer.

Charitativní tombola

Součástí koncertu bude i charitativní tombola, jejíž výtěžek půjde na podporu malého Adámka, který upadl do komatu. Celý příběh si můžete přečíst na Facebooku.